26 oktober 2018 Nightrun Goes

logo nightrun

SCHRIJF JE HIER DIRECT IN VOOR DE NIGHTRUN 2018

Stichting Jayden organiseert vrijdag 26 oktober a.s. voor de vijfde keer de Nightrun. Na vier succesvolle edities wordt ook de vijfde editie weer een spektakel voor deelnemers en publiek. Aan de citytrail by night kunnen hardlopers en wandelaars meedoen.
De opbrengst gaat naar de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker.

Het parkoers voert deelnemers door en rondom de historische binnenstad van Goes. Dit jaar is het parcours voor hardlopers en wandelaars ongeveer 6 kilometer. Onderweg stuiten ze van de ene op andere verrassing. Welke houdt de organisatie nog even geheim, maar het is sowieso weer een onvergetelijke ervaring voor elke deelnemer. Er zijn schitterende lichtprojecties, spannende geluidseffecten en livemuziek van verschillende artiesten.

Wandelaars en kids

Voor wie geen zin heeft om zich in het zweet te werken, maar wel wil genieten van een speciale historische binnenstad van Goes , is een wandeltocht uitgezet. De wandelaars lopen over hetzelfde parkoers als de hardlopers.

Kinderen onder de 12 jaar kunnen voor 5 euro wandelen of hardlopen maar wel onder begeleiding van een ingeschreven volwassene.

Het inschrijfgeld voor de Nightrun voor volwassene is 15 euro en gaat volledig naar het onderzoek tegen neuroblastoom kinderkanker.

Dit jaar geven wij de inschrijvingen uit handen waardoor wij genoodzaakt zijn om 0,50 euro per deelenemer door te rekenen i.v.m. administratiekosten.

De Nightrun start op de Grote markt na een gezamenlijke warming-up.

Stattijden worden later bekend gemaakt.

Er zal geen tijdsregistratie plaatsvinden.

Bezoek ook de facebookpagina van de Nightrun

Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Zeeuwse Obstacle Run