€ 1.032.495,

Zaterdag 28 september Superbingo voor Stichting Jayden

angelique de block voor stichting jayden

Op zaterdag 28 september organiseert vrijwilligster Angelique de Block voor de allerlaatste keer een superbingo in Koewacht.

Wanneer: Zaterdag 28 september 2019
Waar: Gemeenschapcentrum de Vlaschaard, Nieuwstraat 98, 4576 AM Koewacht.

De allerlaatste bingo voor Stichting Jayden. Leuke, mooie prijzen en bonnen en dit alles voor onderzoek naar neuroblastoomkinderkanker.
3 boekjes met bingo kaarten voor 10 euro, de 2 extra ronden zijn 2 euro per kaart.
De zaal gaat om 19 uur open, gezelligheid neem je vrienden, familie mee...er zijn heel leuke prijzen te winnen!!!

Reserveren is gewenst via de facebook pagina van Angelique de Block voor Stichting Jayden

25 oktober 2019 Nightrun Goes

logo nightrun

Schrijf je HIER direct in voor de Nightrun 2019!

Stichting Jayden organiseert vrijdag 25 oktober a.s. voor de zesde en allerlaatste keer de Nightrun. Na vijf succesvolle edities wordt ook de zesde editie weer een spektakel voor deelnemers en publiek. Aan de citytrail by night kunnen hardlopers en wandelaars meedoen.
De opbrengst gaat naar de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker.

Het parkoers voert deelnemers door en rondom de historische binnenstad van Goes. Wederom is het parcours voor hardlopers en wandelaars ongeveer 6 kilometer. Onderweg stuiten ze van de ene op andere verrassing. Welke houdt de organisatie nog even geheim, maar het is sowieso weer een onvergetelijke ervaring voor elke deelnemer. Er zijn schitterende lichtprojecties, spannende geluidseffecten en livemuziek van verschillende artiesten.

Wandelaars en kids

Voor wie geen zin heeft om zich in het zweet te werken, maar wel wil genieten van een speciale historische binnenstad van Goes , is een wandeltocht uitgezet. De wandelaars lopen over hetzelfde parkoers als de hardlopers.

Kinderen onder de 12 jaar kunnen voor 5 euro wandelen of hardlopen maar wel onder begeleiding van een ingeschreven volwassene.

Het inschrijfgeld voor de Nightrun voor volwassene is 15 euro en gaat volledig naar het onderzoek tegen neuroblastoom kinderkanker.

De inschrijvingen worden ook dit jaar uit handen gegeven waardoor wij genoodzaakt zijn om 0,50 euro per deelenemer door te rekenen i.v.m. administratiekosten.

De Nightrun start op de Grote markt in Goes na een gezamenlijke warming-up. De exacte details zullen later dit jaar kenbaar worden gemaakt.

Er zal geen tijdsregistratie plaatsvinden.

Bezoek ook de facebookpagina van de Nightrun

Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Zeeuwse Obstacle Run