€ 1.008.299,

7 september 2019 Zeeuwse Obstacle Run

obstaclerun logo

Klik HIER voor alle informatie en schrijf je direct in voor de Zeeuwse Obstaclerun 2019!

Op zaterdag 7 september 2019 organiseert Stichting Jayden in samenwerking met Fitland Goes voor de 6e en allerlaatste keer de Zeeuwse Obstaclerun in Goes. De afstanden die gekozen kunnen worden zijn dit jaar ongeveer 7 en 12 kilometer.

Voor de kids is er een speciale kidsrun met afstanden van 1 en 2 kilometer.

De start en finish zijn weer in de buurt bij Fitland aan het Geldeloozepad 7 te Goes. Mensen die graag hun grenzen eens willen verleggen kunnen zich inschrijven als individu,  koppel of als team van vier personen.

Iedereen met een beetje basisconditie kan aan de run meedoen, zwemvaardigheid is wel vereiste. Het parcours is ook geschikt voor mensen die wat meer ervaring hebben met obstacleruns en die een sportieve prestatie willen neerzetten.

Er zal net als vorig jaar weer tijdswaarneming plaatsvinden.

Deelnemers steunen met hun inschrijfgeld de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. De opbrengst van de Zeeuwse Obstaclerun gaat namelijk rechtstreeks naar Stichting Jayden.

De inschrijvingen worden ook dit jaar uit handen gegeven waardoor wij genoodzaakt zijn om 0,50 euro per inschrijving door te rekenen i.v.m. administratiekosten.

Zeeuwse Obstacle Run